RESTAURACE

CEJNARKA

 

 

J Í D E L N Í    L Í S T E K

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

středa 14. listopadu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P o l é v k a :

 

 

 

 

 

 

 

 

Masový vývar s těstovinou

malá

……….

16,-

 

 

velká

……….

18,-

Zelnačka

malá

……….

18,-

 

 

velká

……….

20,-

 

 

 

 

 

H o t o v á   j í d l a :

 

 

 

 

 

150g

Hovězí pečeně na česneku, brambory, špenát

……….

86,-

150g

Debrecínský vepřový guláš, knedlík

……….

75,-

150g

Hovězí plátek na žampionech, rýže

……….

82,-

150g

Špagety s masovou směsí a sýrem

……….

77,-

400g

Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurek

……….

74,-

400g

Srbské RIZOTO s masem, sypané sýrem

……….

68,-

200g

Zapečené mleté maso s kapustou a sýrem, brambory

……….

73,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M i n u t k y :

 

 

 

 

 

150g

Smažený vepř.královský řízek, brambory

……….

88,-

150g

Smažený vepř.královský řízek, hranolky

………

98,-

150g

Smažený květák, brambory

……….

74,-

150g

Plněný hermelín, brambory

……….

77,-

150g

Plněný hermelín, hranolky

……….

87,-